Appelcake.
Springvorm 22 cm. Oven voorverwarmen op 170 a 175 gr.
Ingrediƫnten:
125 gr.Bertollie margarine
volle theekopje suiker ong: 160 gr.
theeglas zelfrijzendbakmeel ong: 170 gr.
2 vanillesuiker
2 eieren
3 Elstar appels
Kaneel voor op de appels
Abrikozenjam
bakpapier voor op de bodem
Appels schillen en in 8 parten snijden.
Springvorm invetten met Bertollie.
Appels op de bodem leggen en bestrooien met kaneel.
Boter smelten, suiker en vanillesuiker toevoegen en mixen.
Dan 2 eieren er door mixen.
Vervolgens bakmeel er goed door mixen.
Beslag uitgieten over de appels met kaneel.
Springvorm in het midden van de oven zetten 50 min.
Cake uit de oven nemen en bestrijken met Abrikozenjam.
Smullen maar !