Welkom bij Groei & Bloei

Over de heg

Doe mee met ons foto album!

Welkom bij Groei & Bloei Zuidlaren

Oproep voor tuinfoto’s.

Nu wij gebonden zijn aan onze eigen tuinen en niet op bezoek kunnen bij anderen, lijkt het ons leuk om foto’s van de tuinen van onze leden op de website zetten. Kunnen anderen toch nog meekijken over de heg !

KIJK BIJ FOTO'S 2020: "Over de Heg" en "Ledentuinen per maand"

Doe mee en stuur je foto’s naar sinhuisman(at)gmail.com .Geef even aan of je naam  (of de naam van de tuin) vermeld moet worden.

Hebt u plezier in tuinieren of begint u net met uw eerste tuin, wilt u (nog beter) leren bloemschikken: word lid van onze afdeling.

Wij zijn een gezellige, springlevende afdeling met zo’n 175 leden, hoofdzakelijk afkomstig uit de gemeenten Aa en Hunze en Tynaarlo.

Wij organiseren allerlei activiteiten zoals: bloemschiklessen, demonstraties, lezingen, excursies en tuinenreizen, ruilbeurzen, enz.

Download hier Het blaadje van Zuidlaren van februari 2020

Kijk eens bij Terugblik wat u allemaal gemist heb. Kijk dan bij Agenda wat u niet wilt missen.

Kijk ook eens bij andere afdelingen in Drenthe zoals b.v. Beilen en Coevorden.

Tuinlog

Antje's Tuin

nieuwkomers!

Over de Stermaagdenpalm …