foto's

Welkom bij Groei & Bloei Zuidlaren

Hebt u plezier in tuinieren of begint u net met uw eerste tuin, wilt u (nog beter) leren bloemschikken: word lid van onze afdeling.

Wij zijn een gezellige, springlevende afdeling met zo’n 175 leden, hoofdzakelijk afkomstig uit de gemeenten Aa en Hunze en Tynaarlo.

Wij organiseren allerlei activiteiten zoals: bloemschiklessen, demonstraties, lezingen, excursies en tuinenreizen, ruilbeurzen, enz.

Aanbieding voor leden, tot 30 april Opens internal link in current windoween regenton bestellen voor € 35,00 !

Afdeling Zuidlaren e.o. bestaat 50 jaar. Bekijk het Opens internal link in current windowjubileum programma.

Download Initiates file download"Het Blaadje"van februari 2018

Kijk snel naar het programma van onzeOpens internal link in current window tweedaagse tuinenreis naar Gelderland ! Ga mee.

Voor alle leden van Zuidlaren: Doe mee met de Opens internal link in current windowOpen Tuinen Carrousel 2018: Wees er snel bij.

Kijk eens bij Terugblik wat u allemaal gemist heb. Kijk dan bij Agenda wat u niet wilt missen.

Bekijk het Opens internal link in current windowprogramma voor 2017-2018

Fotoalbum van de Opens internal link in current windowdagtocht naar Münsterland

Nieuwsgierig naar de plantenlijsten van Opens internal link in current windowWilfried Reuvers?

Opens internal link in current window"Klik hier voor alle  "Blaadjes van Zuidlaren"

Kijk ook eens bij andere afdelingen in Drenthe zoals b.v. Beilen en Coevorden.

Deze maand in Groei & Bloei

Het bamboebos van Prafrance