Ruilbeurzen in Gieten en Zuidlaren

In april en oktober worden er, ruilochtenden georganiseerd in Zuidlaren bij Geeske Visser, Hofakkers 2 in Zuidlaren en in Gieten bij Sini Huisman, Woerdakkers 8.

Hier kunnen leden van onze afdeling delen van (gescheurde) planten en/of stekjes  inbrengen en op zoek gaan naar aanvulling van de tuin.  Er is altijd genoeg aanbod, dus ook met weinig inbreng bent u welkom!

De gastvrouwen zorgen dan voor koffie en thee met iets lekkers erbij. Het weer  hebben we jammer genoeg niet in de hand.

De eerstvolgende ruilbeurs wordt gehouden op 14 april 2018 bij Geeske Visser, Zuidlaren.

De ruilbeurs in september 2018 wordt gehouden in Gieten. Datum volgt nog.

De pot voor de vrijwillige bijdrage zal er ook weer staan. Voor leden die geen planten inbrengen, is dit een mogelijkheid toch iets terug te doen.

het is altijd gezellig druk
of het nu in
Zuidlaren is..
in Gieten
.
met de fiets weer naar huis!

STORMSCHADE
angela’s tuin tussenfase deel 2