Gardenista

15 t/m 19 mei 2019, Landgoed Ophemert (in de Betuwe, iets ten zuiden van Tiel)

Zoals u ongetwijfeld ondertussen hebt kunnen lezen organiseert Groei & Bloei volgend voorjaar voor het eerst een groot buitenevent: Gardenista. Van 15 tot en met 19 mei 2019 wordt het landgoed Ophemert de plek waar je alles kunt vinden omtrent groen en groenbeleving. Gardenista is een tuinbeurs. Een tuinevenement. Maar tegelijk ook veel meer dan dat. Het is een bijzondere samensmelting van de groene wereld met amusement en gastronomie. Naast groenexperts, heerlijke gastronomie onder andere uit de eigen moestuin, bloemschikkunst en amusement is het een plek waar je, onder anderen in de verschillende showtuinen, inspiratie kunt opdoen voor je eigen tuin en advies kunt inwinnen over een eigen tuinontwerp of tuinvraag.

Middels dit bericht en uw reactie daarop wil het Bestuur van Groei & Bloei Zuidlaren e.o. de belangstelling peilen om gezamenlijk op nader te bepalen datum  dit event te bezoeken. De idee is om bij voldoende deelname voor het vervoer een touringcar te huren eventueel in combinatie met collega-afdelingen in de directe omgeving.

De entree bedraagt voor leden en partner, op vertoon van de ledenkaart, € 6,00 per persoon. Voor niet-leden is de entreeprijs € 10,00. De reiskosten per touringcar zullen rond de € 20,00 per persoon liggen.

Indien u belangstelling heeft om aan dit gezamenlijke bezoek deel te nemen geef dan voor 15 november a.s.  uw Naam en het aantal personen door op ons centrale emailadres info(at)zuidlaren.groei.nl.

Let op: dit is voorlopig alleen nog maar een peiling van de interesse!! Een definitieve opgave zal eventueel later plaats vinden!

Eventuele vragen kunt u stellen via genoemd emailadres of via tel. 0592 541 285 (Han Leenstra)

Voor meer informatie:                  www.gardenista.nl

www.groei.nl/tuin/tuinreizen/nieuw-gardenista