Ledenwerfactie 2019

Nog geen lid van Groei & Bloei? Ook dit jaar heeft Groei & Bloei weer een heel aantrekkelijk aanbod voor mensen die overwegen lid te worden van de vereniging.

Dit aanbod bestaat uit een flinke korting op het lidmaatschapsgeld(abonnementsprijs) en als welkomst kado de FELCO 14 snoeischaar, een gloednieuwe exclusieve,ergonomische schaar die specifiek geschikt is voor de wat kleinere hand.

De winkelwaarde van deze schaar bedraagt € 52,--. Personen die lid worden in de periode t/m 22 mei2019 krijgen deze dus gratis. De korting op het abonnementsgeld bedraagt tijdens deze actie:-bij aanmelding tot 17 april: € 13,05 (u betaalt € 34,95 i.p.v. € 48,00 en ontvangt vanaf het aprilnummer). -bij aanmelding tussen 18 april en 22 mei: € 11,05 ( u betaalt € 29,95 i.p.v. € 41,00 en ontvangt vanaf het meinummer).

Wilt u gebruik maken van dit aanbod: neem dan contact op via email info@zuidlaren.groei.nl. Dan krijgt u zo spoedig mogelijk het speciale aanmeldformulier toegezonden.